Direct inschrijven of proefles aanvragen

Laag lidmaatschap. Leuke lessen.

Lid worden van Green-Fit Judo

Green-Fit Judo biedt u als ouder of verzorger een leuk lidmaatschap voor judo. Ons team verzorgt de communicatie met BSO's en andere organisaties om uw kind naar de judolocatie te brengen. Ons team verzorgt vervolgens zelfstandig de judoles voor uw kind. Het lidmaatschap gaat u aan met Green-Fit Judo. Het lidmaatschap heeft een duur van totaal tien maanden. Waarom tien maanden? Uit ervaring hanteren wij tien maanden, omdat bijvoorbeeld in de maanden juli en augustus geen judolessen worden gegeven i.v.m. de zomervakantie en bepaalde feestdagen. Zo heeft u een effectief lidmaatschap voor uw kind. U betaalt op deze manier alleen voor de judolessen die ook daadwerkelijk worden gegeven. 

Het lidmaatschap in een overzicht:

Inschrijfgeld
€ 15,00

Wilt u per maand betalen?
€ 21,00 per maand 1x per week judoles

Wilt u per vijf maanden betalen?
€ 100,00 per 5 maanden 1x per week judoles

Green-Fit Judo heeft als doel het voor u zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken. Onze Algemene Voorwaarden zijn ook op de website beschikbaar, zodat u deze nog eens rustig na kunt lezen. 

Gewoon eens doen. Een gratis proefles.

Natuurlijk is het spannend voor uw zoon of dochter om aan judo te gaan doen. Ons team werkt al jaren met kinderen vanaf 5 jaar en zijn opgeleid en getraind om met kinderen om te gaan. Samen met de BSO en andere opvangorganisaties maken wij goede afspraken. De meest simpele manier is uw kind op te geven voor een gratis proefles. Wij zorgen voor een judopakje, waarmee ze alvast kunnen wennen aan een nieuwe outfit. 

Over judo. Wat wij u kunnen vertellen.

Judo is één van de grootste sporten in de wereld. Het is zelfs een Olympisch sport. Ook in Nederland doen vele ouderen en jongeren aan judo. Sterker nog, vele gezinnen vinden het 'bij de opvoeding horen' om judolessen te volgen. Vaak hebben papa of mama zelf ook al judo beoefend. Judo is geen vechtsport, maar een budosport. Ook bij judo ligt de nadruk op zelfverdediging, discipline en respect. Iets wat onze judoleraren alle kinderen bijbrengen. Een mooie pure sport, waarbij het kind als individu zelf aan de slag moet. Wilt u meer weten over judo? Kijk dan eens op de website van Judo Bond Nederland

Examens, evenementen en toernooien. 

Uw zoon of dochter leert op dit moment kennis maken met de judosport. 1x per week zal uw kind judolessen volgen en per week ook steeds meer komen te weten over judo. Iedereen begint met een witte band, maar al snel zullen de kinderen met een klein examen al de volgende stap maken. En bij deze stappen verzorgt Green Fit Judo ook examens, evenementen en toernooien waar uw kind aan mee kan doen. U wordt op de hoogte gehouden van examens, evenementen en toernooien. Green-Fit Judo is officieel aangesloten bij de Judo Bond Nederland.